Skip to main content

Alles kan... maar zit je er echt op te wachten?

Veel belovende websites! Alles is te vinden op internet. Maar wat krijg je nou eigenlijk?

Eigen bedrijf helemaal gericht op wat jij leuk vindt en alleen dat wat jij aanbied!
Maar dan komt er een hoop op je af... De KvK wil dat je inschrijft, de Belastingdienst wil dat je jaarlijks aangifte doet, rekeningen die betaald moeten worden en misschien wel het meest belangrijk... Je moet zelf ook facturen sturen om de inkomsten binnen te krijgen.

Vandaag de dag ben je er dan nog niet. Met de huidige technieken is er een hele online-wereld waar men bijna van uit gaat dat ieder bedrijf op bekend is. Dus adres? zoeken we even op in Google. Of contact met? dat is even een app-je sturen.
Enige probleem... Hoe moet dat hele online gebeuren? en wat heb je er aan? Vaak zijn het diensten die gemakkelijk beschikbaar gesteld worden, maar nog wel eisen dat je ze zelf 'inricht'.

Ons advies? Ga het niet allemaal zelf doen. Eerste indruk is vaak de belangrijkste, zowel face-to-face als online. Dus dit moet gewoon in orde zijn.

Als je de online-aanwezigheid goed benut, kan het een velenging van je dienstverlening worden. Het kan een hulpmiddel zijn waardoor je een hogere omzet kan halen. Als dat niet het geval is, wordt je overspoeld moet berichten die je niet op tijd kan beantwoorden, zit je in eens met reviews waar je niet op zit te wachten.

Wij kunnen je een totaal pakket bieden waardoor je online aanwezig bent, zonder dat je dit zelf allemaal moet kunnen. We hebben korte lijnen en snelle response zodat we tijdig in kunnen springen op wat er online gebeurt.